Björkome Fritidsanläggning B

Björkome Fritidsanläggning B
Vecka 1-52

Inlagt den 1 januari, 2010 av

Adress:
Björkome
Postnr / Stad:
OBJEKT 0207
Område:
10 km till ringmuren
Sovplatser:
16-32
Badrum:
2
Yta:
80

Beskrivning

Idrottsanläggning
Kvm:
Bäddar: 16-32
Antal sovrum: 4+4
Husdjur:
Bytesdag: Söndag

VID BOKNING:  Maila namn, adress, mobil och personnummer.  Uppge OBJEKT: 0207
MAILADRESS:   hyragotland@live.se

Charmig fritidsanläggning i lilla Björkome i Väskinde. Här hittar man ett billigt boende för större sällskap eller flera familjer. Björkome ligger mitt i en underbar gotländsk natur. Flera fotbollsplaner finns. Perfekt för träningsläger eller semester. Våningssängar.

Björkome IP erbjuder för uthyrning två delar, A- och B delen. Bägge delarna har vardera 16 bäddar och har ett eget, välutrustat, kök med diskmaskin. B-delen har ett större samlingsrum med whiteboard, overhead och TV. Här sover man i fyra stycken 4- bäddsrum. Alla sovrum är utrustade med våningssängar samt en garderob. Dusch och WC finns i angränsande rum.

Idrottsdelen Två fullskaliga gräsfotbollsplaner ligger i direkt anslutning till bostadsdelarna varav den ena har elljus. En tredje, något enklare, gräsfotbollsplan med elvamanna mått ligger några hundratal meter bort. Den lämpar sig väl för försäsongsträning (normalt från mars månad) eller varför inte varpakastning. I direkt anslutning till idrottsplanerna finns omklädningsrum med dusch . Andra faciliteter är en fin grillplats med tillhörande bord och stolar. Kubb och andra spel finns också att låna.

Lediga veckor: alla veckor året runt.
Hyra: Kontakta föreningen direkt för prisförslag.
Varmt välkomna med er bokningsförfrågan till: 

Ingemar Törnqvist 0708-64 62 45

E-post:Ingemar.ghf@telia.com

Väskinde Allmänna Idrottssällskap
Väskinde Björkome 466, 622 75 VISBY
0498-27 05 72
www.vais.nu