Lyxig landsbygd

Lyxig landsbygd
Vecka 1-52

Inlagt den 5 december, 2017 av

Adress:
Landsbygd
Postnr / Stad:
inte angivet
Område:
Landsbygd
Sovplatser:
20
Badrum:
5
Yta:
600

Beskrivning

Hus  POOL & SPA
Kvm: 600
Bäddar: 20
Antal sovrum: 9
Husdjur: Nej
Bytesdag: Söndag

VID BOKNING:  Maila namn, adress, mobil och personnummer. Uppge OBJEKT: 0026
MAILADRESS:   hyragotland@live.se

Den helrenoverade 70-talsvillan är på 600 kvm och har en magnifik utsikt över havet. Här erbjuds ett luxuöst boende för upp till 20 personer, fördelat på sex dubbelrum och tre enkelrum med möjlighet till fem extra bäddar. Lägg till fem badrum, en lounge med öppen spis, relaxavdelning med inomhuspool och bastu, barkök och biljardbord, så förstår du säkert att det här är ett boende av yppersta klass.

Det unika huset passar perfekt till dig som vill boka konferenser, vinprovningar och styrelsemöten. Du kan också hyra huset gemensamt med ditt kompisgäng och bara njuta av att bo lyxigt i en vecka.

Här finns en magnifik matsal för 20 personer men i hela den vackra salen finns möjlighet att servera upp till 50 personer.

Boka middagar året runt.
Oavsett om du är privatperson eller företag är Villan utmärkt för middagar, bemärkelsedagar, sammanträden, konferenser och rekreationer för upp till 50 personer. På sommarhalvåret kan du boka tillställningar för upp till 100 personer. Då sitter du och ditt sällskap på terrassen i trädgården.

Recept på lyckade middagar.
Ägaren är även kock och sommelier. Med 20 års erfarenhet från Hamburger Börs är hon en aktad yrkesprofil som erbjuder mycket exklusiva gourmetupplevelser.

Halva Villan – lyxlägenhet med flest sovrum.
Det är också möjligt att boka halva villan de veckor som hela villan inte är uthyrd, dock tidigast två veckor före ankomst. Lämpligt för 2-15 personer. Här ingår fem dubbelrum och tre enkelrum med möjlighet till bäddsoffa för två personer, ett stort välutrustat kök med matbord för 12 personer, en terrass utanför köket med matbord för 16 personer samt en hel solterrass på taket med utsikt över havet. Dessutom finns det tre badrum och tvättstuga.

Rökning inomhus eller att ha med sig husdjur är ej tillåtet. Byte sker under veckouthyrningen normalt på söndagar. Lakan och handduk är obligatoriskt till en kostnad om 200 kr per gäst. Normal städning under veckouthyrning är 3000 kr. En deposition på 5000:- tas alltid ut. Så snart nycklarna lämnats åter och städningen kontrollerats, och att allt är i sitt ursprungliga skick återbetalas depositionen.

Wi-fi finns gratis att tillgå i villan.
Rökning inomhus eller att ha med sig husdjur är ej tillåtet.

Bokningsförfrågan – maila direkt till Jacqueline Raymond på:   Jacqueline@salthamn.se
Eller gå in på www.salthamn.se   där kan ni enkelt se lediga veckor. 

För konferenser, sammanträden, bemärkelsedagar, bröllop med mera, där middag ingår, gäller andra priser som avtalas vid en bokningsförfrågan.

Varmt välkomna!