Röda Huset

Röda Huset
Vecka 1-52

Inlagt den 1 december, 2017 av

Adress:
Röda huset
Postnr / Stad:
OBJEKT 0027
Område:
Landsbygd
Sovplatser:
4
Badrum:
1
Yta:
inte angivet

Beskrivning

Hus
Kvm:
Bäddar: 4
Antal sovrum: 1
Husdjur: Nej
Bytesdag: Söndag

VID BOKNING:  Maila namn, adress, mobil och personnummer. Uppge OBJEKT: 0027
MAILADRESS  hyragotland@live.se

Ett romantiskt och helt nyrenoverat hus som bjuder på snickarglädje, en stor träaltan på 25 kvm och spektakulära solnedgångar i havet. Huset är omgivet av lummig grönska, beläget på en avskild väg bara några hundra meter från Lummelundagrottan.

Det arkitektritade köket är tillverkat av Roma specialsnickerier och färdigställdes 2010. Köket är utrustat med bänkskiva i kalksten, integrerad diskmaskin, mikrovågsugn, induktionshäll (Smeg), varmluftsugn (Smeg), integrerad kyl/frys (Smeg), integrerad fläkt och gott om skåpförvaring och bänkyta. Allt mycket smakfullt med påkostade materialval och en mjuk färgsättning.

Det vackra vardagsrummet har en öppen spis som värmer skönt oavsett årstid. Det finns ett sovrum med dubbelsäng och i vardagsrummet en bäddsoffa för två personer. Här finns vedeldad bastu med gott om plats för det stora sällskapet, separat toalett med tvättställ, helkaklad dusch samt tvättställ och tvättmaskin.

Du går till stranden på tio minuter. Här kan du koppla av med en god bok, ta svalkande bad och laga till en middag på grillen för nära och kära.

Huset som hyrs ut veckovis är inrett för självhushåll med porslin och den viktigaste köksutrustningen. Sänglinne och handdukar går att beställa och kostar 200 kronor per person under vistelsen. Städning går också att beställa för 2 000 kronor. Det är inte tillåtet att röka inomhus eller att ta med husdjur. Byte sker på söndagar.

Wi-fi finns i huset och ingår i hyran.

 

Bokningsförfrågan – maila direkt till Jacqueline Raymond på:   Jacqueline@salthamn.se
Eller gå in på www.salthamn.se   där kan ni enkelt se lediga veckor.

Varmt välkomna!